Thursday, May 12, 2011

addicted!

sian blog ni..tuannya malas nak menulis. idea banyak tapi mood nak menulis mmg takde..

cik abang outstation lagi..utk kali ke berapa ya? ntahla..aku pun tak pasti..tapi senang cerita, tiap² minggu mesti tak complete 7days @ home. this week 5 hari di kuching...

buat petama kali mlm tadi aku dan sara dinner ber2 je di sharin low. sampai waiter tu tanya 2-3x soalan yang sama kat aku..'2 orang ni je kak?'. yela dik. nasib baik sara well behave. sara ni ok je. kalau papa dia takde, memang well behave..so maknanya, sara ni kalau ber2 je ngan mama dengar je kata..tapi kalau papa ada, mula la mengada²..buat peel macam²..manja, anak papa la katakan.

oh ya..lagi menambah kemalasan nak menulis blog ni sebab tuannya asyik masyuk melayan drama melayu..kahkahkah..



Dia bukan maryam..of course la sebab my fav hero - fahrin ahmad. kehkehkeh..lagi pulak kebetulan birthday cik abang 2mei..fahrin pulak 9 mei. 2-2 berbintang taurus. :P


suka tengok gelagat belagak macam bagus beto kushairy.. :P


sapa lagi..aaron aziz, minat dia ni dari drama cinta bollywood (drama singapore). time tu pun dia belum lagi masuk malaysia. kebetulan kat utm johor dulu rajin layan drama dari negara seberang.

lawak pulak rasanya..why now i'm addicted to malay drama eh? sampai ada sekali tu, cik abang sound..'jadi²la..tengok tv tu' hehehe...abis tu, nak buat ape lagi. dah cik abang takde kat umah. layan tv je la jawabnya..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...