Wednesday, June 22, 2011

ujian kesuburan - 1

isnin yang lalu, 2nd day of my period. dah buat blood test pertama..next blood test pada hari ke 21.. and this coming saturday (hari ke-7) aku akan lalui another test..HSG. purposely aku nak lalui test ni just to make sure tiub tak de block. since Dr Kamsiah ada mention possibility untuk tiub tu tersumbat boleh berlaku selepas aku jalani laproscopy procedure (buang cyst masa pregnant dulu).

quite scary bila baca info pasal test ni..dan debaran makin terasa sebabnya doc yang akan handle the test tu nanti is LELAKI. oh tidak..tak dapat nak imagine macam mana keadaan aku masa tu nanti.. boleh ke aku relaks..buat derk..kalau tak relaks, surely akan sakit..adusss...

sekarang dalam proses menenangkan diri..okla, sambung lipat kain baju yang menimbun tu..daa~

later bila dah selesai jalani HSG, i will update the result.

1 comment:

mamaEsya said...

lin, ana doakan sume berjalan lancar....usaha tgga kejayaan...ana kagum dg usaha lin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...