Tuesday, August 23, 2011

acik kempunan

semalam ikut zairee bebuka di the spread @ the gardens hotel..ni 2nd time dtg sini..last year pegi bestla..byklah choices..dgn harapan menggunung nak makan oyster.
tapi hampa!!!! seketul pun tak jumpa! yg ada shushi biasa je...sedihnya...maybe diorang ni cut cost kot..walhal aku rasa arga buffet mcm naik je this year...pastu selection foods pun tak variety macam last year...

hampanya aku tak dpt makan oyster macam last year. so nk tny, ada tak oyster ni dijual di mana-mana supermarket? kalau ada, aku nak terjah. tak kira!

Regards,
Lin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...