Thursday, September 15, 2011

tak abis lg ke mood raya?

aku? mood raya ke laut..org lain excited lagi kot, tapi aku? even masa raya aritu pun still susah hati..naik je keja mcm tak cukup nafas..
stress dan workload rasa bertambah..dapat rasa bahu ni macam da senget sebelah..
 
meeting, discussion tak henti²..
baru tarik nafas lega settle 1 keja, datang pulak another task..
 
alhamdulillah morning sickness tak seteruk masa sara dulu..
syukur Allah kurniakan aku kesihatan yang baik even ada masa tu rasa nak menjerit + menangis..tapi dalam hati je la..
sebab aku fikir, aku nak rely kt sapa lagi?
ibarat anak ayam kehilangan ibu..macam tu yg aku rasa skrg ni.
tapi terpaksa telan juga dan harungi semuanya..
mungkin inilah masanya utk aku tunjuk kt semua orang kemampuan/kelebihan/kekuatan aku..
 
aku perlu teruskan perjuangan hingga selesai..still have time until march 2012 sblm bercuti panjang..
 
tapi tula, ada masa kesibukan kerja buatkan aku hampir lupa yang aku tengah pregnant..jalan pun dah mcm ribut.hm...poor my baby.
checkup pun tak pegi lagi..suppose dh kena pegi dan start antenatal checkup..
 
ok..stop dulu. continue lagi bila ada masa sengggang. blog kwn² pun da lama tak jenguk. sori guys..:( 

Regards,
Lin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...