Wednesday, October 5, 2011

makan tak kenyang, minum tak puas..

lapar tapi taktau nak makan apa..
dahaga tapi taktau nak minum air apa..

adui serba tak kena..

dulu semua balun..
sekarang? ntahla...tgk makanan apa pun putus selera..

taktau apa yg aku nak sebenarnya..

mlm tadi dinner cucur udang je. haru betul..
hopefully baby dapatla khasiat juga dari vitamin yang aku makan tu..
harapkan makanan? hm...buah la yg ok kot..

poor my baby..selera mama kalini belain sgt dari dulu..

dahla malas minum air kosong..huhu

alhamdulillah mabuk dah takde pun..
cuma tu la sampai papa pun pening, taktau apa yg mama nak makan.

minggu lepas 2x makan pizza...
selera bukan main..food mahal² makan je..papa kata baby ni high taste la..yeke?
mama dia yg mengada sebenarnya..hehehehe..

but seriously, mati akal..taktau nak makan apa.

lunch ni pun tgh pk apa la nak makan..bosannya..kan best kalau perut ni kenyang je 24jam.
tak payah pening kepala pk nak isi apa..huhu

Regards,
Lin

1 comment:

mariaariffbaby.com said...

syian mummy..

takpela..tawakal banyak yer..
kita pun masa danish..awal2 pregnant mmg kureng selera..

but yet alhamdulilah, danish membesar like johan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...