Thursday, November 24, 2011

4 YEARS..

alhamdulillah...hari ini 24-nov-2011 genap 4 tahun kami hidup bersama as husband and wife..
semoga ikatan pernikahan ini kekal ke akhir hayat..
doakan kebahagiaan bersama kami selamanya..

plan nak celebrate kt mana/buat apa pun belum tau..
lagipun banyak lagi urusan penting yang perlu didahulukan..

hadiah anniversary? secara jujur, kami tak pernah menetapkan utk menjadikan pemberian hadiah sebagai 1 perkara yang wajib. tidak perlu membebankan pasangan jika masing² faham ada perkara penting yang perlu didahulukan. aku pun dah biasa. kalau nak beri satu benda tu tak perlu tunggu hari istimewa.. itu pada pendapat aku.pada aku, impian utk memiliki rumah idaman adalah hadiah ulangtahun perkahwinan yang terindah buat kami. :) ini pun sudah memadai..

acara wajib tahunan seperti biasa, aku pun dah menjangka soalan cepu emas dia pagi tadi..'nak makan mana?'

memang hobi tetap dia adalah nak menggemukkan wife dia yg dah memang makin menembun ni..huhu

tak kisahla..makan mi goreng mamak pun ok. lagipun kali ni aku takdela teringin nk makan apa pun..

disini aku catatkan sms paling manis yang aku terima dipagi hari ini..

'Selamat menyambut ulang tahun pernikahan kita yg ke 4 tahun. semoga kita sekeluarga akan bahagia sentiasa dan kehidupan kita dirahmati Allah. Harap kasih sayang kita  akan lebih kuat dan kukuh. Hilangkan perasaan benci didalam diri. semoga ikatan perkahwinan kita kekal hingga akhir hayat. salam sayang dari suamimu. abg sayang ayg dan sara.'
<--baby dlm perut lupa ke?hehe..


Regards,
Lin

1 comment:

isabelle said...

acecece...
jiwang gitu.

kalo i copy balik ayat2 jiwang mrhubby kat blog, harus dia kena tiau dgn kwn2 dia (sbb ada yg baca my blog).hahaha

happy anniversary, dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...