Wednesday, November 23, 2011

alhamdulillah.....

alhamdulillah...loan dah approve...but still have many things to do...lecehnya. nk kawin pun tak sesusah macam ni...huhu
dan plg aku tensen, lembab nyala agensi yg satu ni...loan tu approve after 5days aku submit all the complete documents (ape cite? kata boleh approve 24jam jika document lengkap? 1st time aku pegi aritu, terangan direject psl doc tak lengkap!)..and also loan tu approve after aku pegi kaunter tu kali ke-3 utk tny the status..tup2 esoknya approve..hai, agaknya dorg ni punya style 'ketuk macam pahat baru nk begerak ke?'
 
and now still aku tensen psl surat yg dinanti tak kunjung tiba...hm takkan nk tunggu aku call jugak baru nk inform, 'ye puan, surat puan dah ready. puan boleh datang collect arini'..mau ada jugak yg kena 'laser' dgn aku nanti. haish..pelik bin ajaib..kata ada mysms broadcast? until now aku tak receive any sms pun. hehehehe..so sorry la ye, your system still not pro-active yet as u claim.

Regards,
Lin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...