Thursday, November 10, 2011

selesai sudaaa

alhamdulillah..baru je lepas settle submit 1st loan utk home sweet home kami. Hopefully, takde masalah. Kalau takde aral, dalam masa 24jam akan dapat sms dari BPP.

ok..sedikit snapshot rumah yang kami beli tu..1 row dengan show house ni..opposite mainroad lagi :)

DSC02302.JPG
even jauh dari tempat keja (compare skrg ni yg sekangkangk kera je), tapi tak kisahla..asalkan impian memilik rumah pertama kami tercapai :)

sekarang ni berdebar menunggu result...macam nak tunggu result exam pulak.hehe

2 comments:

✿.。M.C 。.✿ said...

Congrats Lin.. bestnye nk ade umah sndr da.. semoga semua urusan dipermudahkan... t wat house warming jgn lupe jemput kami sekeluarga ye...

Lin said...

tq su. insyaallah dah pindah bolehla jemput. skrg ni tiang rumah pun tak berdiri lg kot. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...