Tuesday, January 3, 2012

28weeks

sedar tak sedar..dah masuk 3rd trimester pun...
banyak nya benda aku tak settle lagi...

starting next week kena semak balik checklist baby...
seingat aku dulu, masuk je bulan ke-2 before meletup bag hospital dh start packing..

lagi pulak this year banyaknya event..

raya cina @31weeks akan blk perak..

bulan 2 @ 33weeks blk johor pulak kenduri cousin papa..

bulan 3? tak sure la kot ada apa² event lagi at last minute..

yg pasti @37weeks and above tak berani nak travel jauh² dah...

ujung bulan ni nak anta spectra servis.. tu plg utama..kang igt benda lain, yg satu ni tetinggal..naya je..plg best, kali ni dpt BP avent manual..stok kakak nak tutup kedai..still new la. tak sampai sthn pun dia pakai. :)

okla end here, jap lagi nk off to klinik utk checkup :) hopefully HB naikla..

Regards,
Lin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...