Tuesday, March 27, 2012

meet A.N.D

salam perkenalan dari my 2nd princess...Alya Nur Damia @ A.N.D macam2 la mama dia ni...

Suppose semalam, 26 Mac 2012 was my EDD...and as per today, baby damia dah pun berusia 25hari. She's getting healthier and chubbier day by day....Arini still kena repeat checkup jaundice di An-Nur..Banyak perkara nak share especially kisah kelahiran damia dan keluar masuk hospital gara-gara jaundice..huhu..sampai mama nangis, nasib tak kena meroyan..tapi tunggulah ye mood ada baru share di sini...

Here, i share photo of baby Damia..

Damia @ Day-24.

salam to all :)

Saturday, March 3, 2012

Syukur ats kurniaanNya ;))

Syukur...saya selamat melahirkan puteri kedua pada 2 mac 2012, 7am (24 days earlier than my edd). Unexpected, such an interesting birth story to share...klu yg ada my fb dh tau ceritala....i'll write the post later....tq all for the doa' ;))

--
Regards,
Lin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...