Tuesday, March 27, 2012

meet A.N.D

salam perkenalan dari my 2nd princess...Alya Nur Damia @ A.N.D macam2 la mama dia ni...

Suppose semalam, 26 Mac 2012 was my EDD...and as per today, baby damia dah pun berusia 25hari. She's getting healthier and chubbier day by day....Arini still kena repeat checkup jaundice di An-Nur..Banyak perkara nak share especially kisah kelahiran damia dan keluar masuk hospital gara-gara jaundice..huhu..sampai mama nangis, nasib tak kena meroyan..tapi tunggulah ye mood ada baru share di sini...

Here, i share photo of baby Damia..

Damia @ Day-24.

salam to all :)

1 comment:

mariaariffbaby.com said...

ya allah..lama sangat tak visit blog ni..tak tahu kamu dah bersalin!

congrate darl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...