Tuesday, June 5, 2012

i'm back!!!!

holllaaaaa!!!!

blog menyepi sekian lama. today dah on balik..hari ni jugak aku dah back to work.huhuhuhu...

giler 3 bulan tak jejak ke opis..bukak je mailbox, bepusu2 emel masuk..
atas meja besepah..siap ada surat kena hadir conference..(spoil the moodla bos ni)

pass keja pun aku jumpa last week..haha nasib baik jumpa dlm diaper bag damia. tak ingat langsung menda alah tu. office shoes bersihkan pagi tadi, tak polish pun..lap dgn tissue je..sarung2 aik ngapa cam longgar ni? takkan lepas bersalin dgn kaki pun mengecut. so nak tanak pakai la kasut masa pregnant dulu. nantila cek balik ngapa loose sgt kasut tu.hehehe

sampai opis 7.48pagi. huhu sipi2 gakla kan..so lps ni mmg kena keluar rumah on time macam tadi jugak. luckily now is schoolbreak so byk la parking yg kosong. klu tak, time cmni dah hampir penuh.

masuk je pintu opis muka pertama yg aku jumpa officeboy. bagi salam, dia pun jawab dengan senyum manis.hehe...masa nak thumbprint..ha nasib baik ingat lagi id and password. kalau tak, mau ada yang merah attendance arini..hehehehe

sampai dpn pintu ngapa bilik lain gelap lagi? aku je ke keja arini? hehehe...tak lama roomate pun datang. bersalam peluk cium macam tak jumpa setahun. hahaha..tak sempat gosip panjang, roomate kena pi kursus. aku plak ke kafe la isi perut dulu..

and now me sitting at my desk..selak2 note lama yg dah lapuk. tak lama teammate pun dh masuk keja. tny dia apa latest update? she seems busy, so xpela..tunggula dulu. kepala aku pun nak gak kena panaskan enjin dulu. luckily my 2 top bosses not around.. sorg tu cuti until tomorrow..big mama pulak attend mesyuarat. so hold dulula..a little bit lega..yg tak best/malas tu this thursday kena attend majlis. nama terlisted since ramai yg not available minggu ni. huhu...again malas gila. nasib la event tu dkt je dgn umah. eh, tak boleh malas2..semangat!!! semangat!!!! semangat!!!!

okla..nanti2la sharing damia birth story. ikutkan masa cuti aritu boleh je aku tulis tapi mana nak sempat on lappy. online internet pun semua through mr satio je.

2 comments:

Marsha~ said...

lama btol tak singgah sini...

..:: WiRdA ::.. said...

hai saje jenguk2.. sbb tetiba ternampak comment awak dulu pasal tart nenas.. nak order tak? sy menjual tahun ni..hehehe feel free to visit page Mangotouch Delight kat fb ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...